Gouden Rookmelder

De Gouden, Zilveren of Bronzen Rookmelder wordt jaarlijks uitgereikt aan innovatieve initiatieven die brandveiligheid bevorderen.

Informatie

Meld je aan voor de Gouden Rookmelder 2021

Kans maken om bekroond te worden tot Gouden Rookmelder? Meld dan nu je project voor de 2021 editie. De uitreiking vindt plaats op 14 januari 2022!

Aanmelden

Meld je aan voor de Gouden Rookmelder 2021

De Gouden, Zilveren of Bronzen Rookmelder wordt jaarlijks uitgereikt aan innovatieve initiatieven die brandveiligheid bevorderen. De adviescommissie van de Brandpreventieweken had uit de mooie brandveilig leven acties van de brandweer drie van in totaal 25 veiligheidsregio’s genomineerd voor de Gouden Rookmelder 2018. Veiligheidsregio’s Noord-Oost Gelderland, Drenthe en de gebundelde krachten van Noord-Holland Noord, Midden-West Brabant en Utrecht gingen op de Expertdag Brandpreventieweken de strijd aan op het podium. De aanwezigen in de zaal bepaalden wie er met welke prijs vandoor zou gaan.

Vorige edities
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Non, nibh bibendum malesuada in purus amet mauris, egestas pulvinar. Consectetur adipiscing elit. Non, dimbi nibh bibendum malesuada in purus amet mauris, egestas pulvinar.

Gouden Rookmelder 2020
Gouden Rookmelder 2019
Gouden Rookmelder 2018