Wat is er nieuw?

 

4 februari 2019: Start campagne CO

28 januari 2019

Het is winter. Dat is nu ook te merken aan de temperatuur. En als we de meteorologen mogen geloven, houdt het nog even aan. De kachel wordt flink gestookt en we houden ramen gesloten vanwege de kou. Daarmee neemt het risico op CO-ongevallen helaas alleen maar toe. Cijfers tonen aan dat februari één van de […]

 

Thema en materialen 2018

26 juni 2018

De doelgroep waar de Brandpreventieweken op focust is het jonge gezin. Het thema is ‘Hé, doe de deur dicht!’ met extra aandacht voor de risico’s van rookverspreiding. Hiermee zullen de ouders van jonge kinderen verleid worden eenvoudige maatregelen te treffen voor een brandveilige woonomgeving van zichzelf en hun kleintjes. Online kun je nu ook de materialen bekijken.

 

Projectenboekje voor een Brandveilig Leven

26 april 2018

Er zijn zoveel mooie projecten waarmee de veiligheidsregio’s werken aan een brandveiliger leven. Dat verdient extra aandacht! En moet onderling gedeeld worden, zodat we van elkaar kunnen leren, slim kunnen kopiëren, aanvullen en steeds slimmer ons doel bereiken.

 

Europees advies voor testen brandveiligheid meubilair genomineerd

2 november 2017

Stem ook mee! Het Europese onderzoeksrapport ‘Fire safety of upholstered furniture and mattresses in the domestic area’ is in België genomineerd voor de Fireforum Awards 2017, voor zowel de juryprijs als de pubieksprijs. Stemmen voor de publieksprijs kan tot en met 23 november a.s.

 

Met test eerste dag 300.000 mensen bereikt

2 oktober 2017

Via de Nouncy is op 29 september de thuistest in één klap 142 keer gedeeld. Door de test massaal op de socialmedia-kanalen te delen, werden bijna 300.000 mensen bereikt en hebben maar liefst 3000+ personen de thuistest al ingevuld! En dit allemaal door jullie hulp, bedankt!  Heb jij de thuistest ook al gedeeld op alle socialmedia-kanalen? […]