Breed te benutten – campagne 2015

 

Persbericht
Eind september vindt de landelijke aftrap van ‘Verklein de kans op brand’ plaats. Het thema zal geladen worden met relevante cijfers rondom de kans op brand, het aantal slachtoffers, de hoofdoorzaken en hoe deze te elderly1-549147voorkomen. Het persbericht zal vooraf onder embargo naar de brandpreventieweken en Cobra contacten van de 25 regio’s gestuurd worden.

Ervaringsverhalen
Achter de real live cases van brand bij senioren welke ook in de online test benut worden, zitten de ervaringsverhalen van senioren die brand hebben meegemaakt. Deze zullen we landelijk benutten in de campagne en zijn voor regio’s beschikbaar. Lees meer..

Poster RookmelderteamRookmelderteam en gratis flyer
Het rookmelderteam staat in heel het land klaar om te helpen. U kunt de flyer en poster nog steeds gratis bestellen. Benut de getrainde en enthousiaste vrijwilligers ook in 2015.

Rechtenvrije foto’s senioren & brandpreventie
We zijn rechtenvrije foto’s aan het verzamelen. Hierin brengen we de grootste risico’s voor brand bij senioren in beeld, inclusief het risicovolle fotogalerijen gewenste gedrag. Lees meer.

Rookmelder voor doven en slechthorenden
Zoals bekend zijn er technische oplossingen  voor doven en slechthorenden om bij brand toch tijdig gewaarschuwd te worden. Deze is onder andere beschikbaar via deze webshop.

Draadloos gekoppelde rookmelders
De draadloos gekoppelde rookmelder kunt u voor projecten al rechtstreeks bestellen bij rookmelderfabrikanten. Graag willen we ook aan de consument een kwalitatieve draadloze rookmelder aanbieden, op een makkelijk manier. Momenteel werken we er aan deze in de webshop van de Brandwonden Stichting te laten opnemen.

Door brandweer te benutten middelen op een rij: klik hier.