Offline – campagne 2015

 

Sanders Zweedse_puzzel BrandpreventiePuzzels
Een erg populaire bezigheid van mensen in Nederland is puzzelen. Het is ook een interessante manier om met hen te communiceren op een manier die ze zelf interessant vinden. Daarom  zullen er puzzels gemaakt worden rondom dit thema, waarin mensen al puzzelend leren welke acties hun kans op brand verkleinen.
Via een winkans en de daarmee gegenereerde gegevens zal de effectiviteit hiervan ook gemeten kunnen worden. De puzzels brandveilig leven die gemaakt worden voor de campagne zijn natuurlijk door partners ook te benutten in hun uitingen (zonder winstoogmerk). Bekijk ze hier online.

Brochure & poster
De puzzel zal benut worden in de brochure van de campagne als aandachtstrekker met bewaarfunctie en om mensen niet puur tekstuele informatie te bieden, maar zelf te laten nadenken. Een deel hiervan zal gratis te bestellen zijn, evenals materialen uit eerdere campagnes. Aan extra bestellingen zullen drukkosten verbonden zijn. Hiervoor zal eind juli een mail naar de veiligheidsregio contacten gestuurd worden. Na augustus is het OP= OP.

Uitdeelgadget: pen
De simpele maar nog steeds zeer populaire pennen maken weer onderdeel uit van het pakket. De pennen kunnen daarnaast tegen kostprijs bijbesteld worden.

Door brandweer te benutten middelen op een rij: klik hier