Uw open dag? De Brandwonden Stichting is er graag bij!

 

BWS team

De samenwerking tussen de Brandweer en de Nederlandse Brandwonden Stichting wordt steeds hechter. Logisch ook, want preventie staat bij ons allebei hoog in het vaandel.

Steeds vaker zien we enthousiaste teams bij de brandweer die bij de organisatie van hun open dag of een evenement aan ons, de Brandwonden Stichting, denken. Zo heeft een korps tijdens haar open dag een kleine bijdrage van de deelnemertjes gevraagd als ze in een heus brandweerpak gehesen werden en daarmee op de foto gezet. Of een euro in de collectebus als je met de brandweerspuit pionnen mocht om spuiten. Hartstikke leuke acties en al die losse euro’s zijn heel waardevol voor onze missie: brandwonden voorkomen en leed door brandwonden tot een minimum beperken.

Daarnaast is een open dag voor ons een ideaal moment voor collectantenwerving. Het werven van nieuwe collectanten is essentieel voor een succesvolle collecte. En zonder collecte geen brandwondenzorg, dat durven we gerust te stellen. Het enige dat we hiervoor nodig hebben is een plekje voor onze stand. Onze medewerkers doen het werven.

Uiteraard ondersteunen we het evenement ook graag, bijvoorbeeld met aandacht via onze sociale media of met materialen.

Van gedachten wisselen?
Stuur ons een email via cvonreeken@brandwondenstichting.nl of bel 0251-275555.