Wat is er nieuw?

 
nieuwsbrief

Q&A Hé, doe de deur dicht!

8 juli 2017

Bekijk de Q&A met de meest gestelde vragen tijdens de campagne 2016. Nuttig in gesprekken met collega’s, partners en publiek. En vul het document aan als u iets mist. Het is een levend document.

 
IMG_9303

Gouden, zilveren en bronzen rookmelders gewonnen door…

13 april 2017

Ieder jaar organiseren de brandweerkorpsen van de veiligheidsregio’s diverse acties om mensen bewust te maken van de brandgevaren in hun woning. Jaarlijks worden de mooiste bekroond met de Gouden, Zilveren en Bronzen Rookmelder. Tijdens de Expertdag van 12 april van het Netwerk Nationale Brandpreventieweken sleepten brandweerregio Utrecht, Zaanstreek-Waterland en Gelderland-Midden/Twente de prijzen in in de wacht.

 
De Gouden Rookmelder

Nominaties Gouden Rookmelder 2016 bekend!

9 maart 2017

Ieder jaar wordt binnen het Netwerk Nationale Brandpreventieweken (Brandwonden Stichting, Brandweer en IFV) veel landelijke en regionale aandacht gevraagd voor brandveiligheid. Regionaal organiseren de brandweerkorpsen van de veiligheidsregio’s diverse ludieke acties om mensen bewust maken van de brandgevaren in hun woning. Jaarlijks wordt in april (dit jaar op woensdag 12 april) één van deze acties […]

 
Screenprint CO film 2 - Nieuwe CV ketel bleek levensgevaarlijk -2017

Filmpjes CO-ervaringen beschikbaar

7 februari 2017

Vier mensen vertellen over hun eigen ervaring met CO-vergiftiging in huis. Benut de filmpjes voor preventiedoeleinden. U kunt ze op uw website plaatsen, er naar linken in nieuwsbrieven, in presenatties benutten of de speciale social media versies ervan op facebook delen.

 
melden brand

Nieuwe Test in oktober al 100.000

4 december 2016

In de maand oktober is de online test al door meer dan 100.000 mensen volledig ingevuld. Zij zijn via social media en online advertenties van de test op de hoogte gebracht. Ruim tweederde deed de test via de smartphone en ongeveer 4% liet een mailadres achter voor meer preventie-informatie. De test blijft natuurlijk online en […]